2014. szeptember 7., vasárnap

17. fejezet - "Hol voltál Nate?"

Reggel nyűgösen ébredtem. Nem akartam felkelni, hiszen 6 órát aludtam.
-Lányok, nem akartok menni?-kérdezte Rosa, amikor már harmadjára szólt és nem keltünk fel.
-Jajj, dehogynem. Vani, ébredj!-ültem fel, majd megdörzsöltem a szemem. Kimásztam a fürdőbe, majd belenéztem a tükörbe. Összeráncoltam a homlokom, majd megmostam az arcom. Utána fogat mostam, és sminkeltem, a hajamat pedig ló farokba fogtam. Ezek után elégedetten néztem a tükörbe. Kijöttem a fürdőből, és átadtam Vaninak a terepet.
Ezt vettem fel mára:

Vani pedig ezt: 

Gyorsan összekapkodtam a cuccomat, mert már csak 15 percem volt. Beraktam minden smink cuccom, a haj ápolási dolgaimat, ruhákat, telefon töltő, laptop, laptop töltő, telefon. 
-Drága Vanessám, holnap tali!-ölelgettem meg. 
-Jó hétvégét!
-Neked is!-mosolyogtam, majd elhagytam a szobánkat és lementem a hallba. 
-Szia Daniel! Jó hétvégét!-köszöntem a portásnak. Mosolyogva visszaköszönt, én pedig kimentem a hotel elé és vártam Adamet. Amikor megláttam az ismerős Mustang-ot, elmosolyodtam. Adam leparkolt pont előttem, majd felnyitotta a csomagtartót. Gyorsan bedobtam a cuccomat, majd bepattantam mellé. Lecsukta a csomagtartót (automata), majd rám nézett.
-Szia csini!-mosolygott.
-Szia!-mondtam, majd megcsókoltam.-Sajnálom a tegnapot.
-Semmi baj! Vicces volt.-nevetett fel.-De tényleg csak a feladat miatt kívántál?-kérdezte kacéran, mire vállba bokszoltam. 
-Szeretlek!-nyomtam egy csókot a szájára.-Induljunk.-mondtam. Fél úton megálltunk a KFC-be, mert már nagyon korgott a gyomrom. 
-Éhenkórász!-mondta Adam.
-Ne mondd, hogy te nem vagy éhes!-durciztam.
-Is-is.-mosolyodott el, majd átölelt és beálltunk a sorba.
-Mit csináltatok még tegnap?-kérdezte. 
-Hát....-kezdtem bele, de ekkor 3 csaj jött oda hozzánk. 
-Bocsi!-mondta Adam, majd adott nekik autogramot meg csinált velük képet. Utána elmentek a lányok, de pont mi kerültünk sorra, ezért megint nem tudtam mesélni. Én és Adam is egy Qurrito-t kértünk, menüben. Leültünk egy két személyes asztalhoz, én pedig rögtön belefogtam a kajálásba.
-Na?
-Most komolyan azt akarod, hogy tele szájjal beszéljek?-nevettem fel, majd beleittam a Mojitomba. 
-Aha.-vigyorgott.
-Hát jó.....felelsz vagy merszeztünk, mint tudod. Vaninak ki kellett kiabálni az ablakon, hogy ő egy idióta, Jordannak le kellett smárolnia Danielt, nekem meg felhívni téged. Úúú, és képzeld, Jordan és Daniel hétfőn randiznak.... Megcsal.-kezdtem el szipogni, mire Adam vigyorogva megdobott egy sült krumplival. Én is felnevettem, majd tovább ettem.
-Aztán.....megjött Molly. Biztos lefeküdtek Nate-l, legalábbis a kinézete alapján ezt szűrtük le. Aztán ittunk Martinit, majd körmöt festettünk, stb. Meg sztár pasikat pontoztunk.-haraptam be az ajkam, mire Adam rögtön kíváncsi tekintettel vizslatott.
-Öhm.....asszem volt Zayn Malik, neki 10-est adtam. Vani reakciója ez volt Zaynre: Jézusom életem szerelme!-nevettem.-Aztán amikor téged mondtak, én is ezt csináltam.-mosolyogtam.
-Haha....ebből nem mászol ki ilyen könnyen.-morogta.
-Tudod, hogy csak téged szeretlek. Hűséget fogadtam, nem vakságot. Én se szólok rád, amikor megnézel egy nálam 20 milliószor szebb csajt.-motyogtam.
-Tudom. És én is csak téged szeretlek.-fogta meg a kezem. Elmosolyodtam, majd tovább ettem. Amikor befejeztük a kajálást, kivittük a tálcákat, majd beültünk a kocsiba és indultunk tovább. 
-Na és mi volt még?
-Hát, buliztunk, táncoltunk, aztán Molly kidobta taccsot, így befejeztük a bulit.-húztam el a számat.-De így is volt vagy 3 óra mire elaludtunk.-nevettem fel.-Álmos is vagyok.
-Oké....tehát akkor elvoltatok.
-Jaja, nagyon jól éreztem magam.-mosolyogtam.
-Örülök neki szívem. Kedden lesz egy film premier, eljössz velem?-kérdezte.
-Melyik film premierje lesz?
-World War Z. Zombis.
-Oké, elmegyek veled.-tettem a kezem a combjára. Ő elmosolyodott, majd megfogta a kezemet. Benyomtam a rádiót, ahol Ariana Grande - Break Free c. száma ment. Rögtön énekelni kezdtem a borzalmas hangommal, gondolom Adam örült neki.
-Énekesnek is elmehetnél!-mondta, mire felnevettem. Mások is mondták már, hogy nincs rossz hangom, de szerintem borzasztó vagyok. Jött pár béna szám, majd leadták a Whataya Want From Me-t. 
-Szívem!-sikítottam fel, majd hangosabbra vettem a rádiót és énekelni kezdtem. Amikor vége lett a számnak, lehalkítottam a rádiót, majd vigyorogva Adamre néztem.
-Azt hiszem, újból beléd szerettem.-mondta, mire felnevettem. Én minden mosolyánál újra belé szeretek, de ezt neki nem kell tudni.
-Én is szeretlek!-mondtam.-Ú, na itt kanyarodj be. És a nagy sárga a mi házunk.-tapsoltam izgatottan, mire Adam felnevetett.
-Olyan sok van.-értetlenkedett.
-Ajj a 63-as szám.-mondtam. Adam dudált a ház előtt, majd pár másodperc múlva nyílt a kapu. Adam leparkolt a fa alá, majd kiszálltunk a kocsiból. Anyáék már ott álltak, úgyhogy be is mutattam Adamet.
-Anya, apa, öcsi, ő itt Adam.-mosolyogtam.-Adam, ők a szüleim, Mariann és Leslie, az öcsém szintén Leslie. Ő pedig a kutyusom, Bella.-mosolyogtam, majd megsimogattam a szerelmemet. Vagyis Bellát.
-Jó napot uram!-fogott kezet apámmal.
-Tegezz nyugodtan.-mosolygott.
-Rendben!-mondta Adam zavartan.
-Szia Adam, engem is tegezz nyugodtan.-mondta anyu, majd megölelte.
-Oké, akkor szia.-mondta. Az öcsémmel lepacsiztak, majd anyáék beinvitáltak a házba. 
-Mindjárt jövünk, csak felvisszük a cuccainkat.-mondtam, majd a kocsihoz léptem. Megvártam, míg Adam felnyitja a csomagtartót, majd kivettem a táskám.
-Nyugi, ne izgulj, jó lesz, bírnak téged!-nyugtattam Adamet, mert úgy láttam picit izgul.
-Nem, jól vagyok.-mondta, majd nyomott a számra egy puszit. Lecsukta az ajtót, majd mondtam, hogy kövessen. Felmentünk a szobámba, majd az ágyra dobtuk a cuccainkat. 
-Szeretlek!-karoltam át a nyakát, majd megcsókoltam. Fenekemre csúsztatta a kezét, az enyém pedig végigvándorolt a felső testén, majd már épp az érzékeny területéhez nyúltam volna, amikor lefogta a kezem.
-Eszedbe ne jusson!-morogta, én pedig gonoszul kuncogni kezdtem. Még nyomtam egy utolsó csókot a szájára, majd lementünk. Anya rögtön maga mellé rendelt, hogy segítsek neki ebédet készíteni, Apa, öcsi, meg Adam pedig kimentek az udvarra. 
-Nagyon helyes srác ez az Adam. Hány éves is?-kérdezte anya.
-28.-vigyorogtam.
-Nem túl idős hozzád?
-Apa 6 évvel öregebb nálad. Adam se sokkal több.-rántottam meg a vállam.
-Rendben. Csak mondom, hogy ha nem jön be neked, lepasszolhatod.-nevetett.
-Anya! 42 éves vagy!-mondtam.
-Psszt, ne öregíts!-morgott, mire felnevettem. Anyám őrült. Gyorsan megcsináltuk a krumplipürét, majd találtuk az ebédet.
-Szólj a fiúknak, én addig meg terítek.-mosolygott Anya. Felvettem a papucsomat, majd kiugráltam a kertbe. A fiúkat a műhelyben találtam meg, és éppen az öcsém biciklijén szereltek valamit. Ahw, Adam olyan dögös volt szerelés közben.
-Fiúk, ebéd!-szólaltam meg, mire mind a hárman összerezzentek.
-Végre már!-mondta Apa, majd elindult befelé. Öcsi utána, én pedig bevártam Adamet. Felkelt a földről, majd leporolta magát, és mosolyogva közelített felém.
-Előbb mosd meg a kezed!-parancsoltam rá, mire felnevetett és teljesítette a kérésem.
-Előbb mosd meg a kezed!-parodizált ki, én pedig ráöltöttem a nyelvem. 
-Gyere enni!-fogtam meg izmos karját, ő pedig direkt befeszített. Felnevettem, majd húztam magam után az étkezőig, ahol a családom már ebédelt. Lehuppantunk mi is a székekre, majd szedtünk magunknak a gőzölgő, fincsi húslevesből.
-Na és mi újság New Yorkban?-mosolyodott el Anya.
-Hát, semmi különös. Vani is ment haza, tegnap pizsipartyt csaptunk a lányokkal, tegnap előtt pedig Adam koncertjén voltunk.
-És milyen volt? Adam, hallottuk az új számodat, nagyon jó lett.-mosolygott Anya.
Köszönöm!-mondta Adam.-Jó volt a koncert. A közönség is élvezte, legalább is azt vettem észre, meg mi is.
-Az szuper.-mondta Anya. 
-Na és veletek mizu?-kérdeztem, majd kikanalaztam az utolsó csepp levest is a tányéromból.
-Semmi különös, apád meg én is dolgozunk. Öcséd pedig élvezi a nyarat. 
-Este jön az új csajom vacsorára, végre megismerheted.-vigyorodott el az öcsém.
-2 hete még Tifany-ért siránkoztál.-nevettem fel.
-Jó, de ez a csaj sokkal rendesebb és aranyosabb, mint Tifany valaha is volt.-rántott vállat. Anya a levest kicserélte a második felére, ami grillezett csirke volt krumplipürével meg savanyúsággal. A családom jobban megismerte Adamet, és Adam is a családomat, szóval mindenki boldog volt. Ebéd után megetettem Bellát, majd  szokásosan elvonultunk 1 órára aludni.
Adam levette a pólóját, amit én magamra vettem, plusz még a bugyimat hagytam magamon, Adam meg csak a bokszerét. Kuncogva bebújtam mellé az ágyba, majd megcsókoltam.
-Mire készülsz?-kérdezte, miközben én egyre közelebb másztam hozzá. 
-Hmm, semmire.-mondtam, majd lesmároltam. Végigsimítottam pociján, majd a bokszere szélénél megállt a kezem. Ő mindeközben végigsimított a derekamon, majd megmarkolta az egyik mellem. Halkan felnyögtem, majd most már én is magabiztosan tenyereltem rá a lényegre. Halkan a csókunkba nyögött, én pedig elmosolyodtam. Már majdnem lehúzta rólam a bugyit, amikor elhúzódtam tőle. 
-Nem lehet, meghallhatják.-kuncogtam.
-Mért kínzol?-mondta, majd a nyakamba csókolt.
-Nem kínozlak, csak szeretlek.-vigyorogtam.
-Én is szeretlek.-mondta. Utoljára megcsókoltam, majd megbeszéltük, hogy alszunk, és pár perc múlva már az álmok világában sétálgattunk.

********

1 óra múlva keltem arra, hogy csöngetnek. Lementem, megsimítottam Bella fejét, majd kinyitottam az ajtót. Életemben nem lepődtem meg ennyire, ugyanakkor legszívesebben kilöktem volna az út testre, hogy üsse el egy kamion. Ahogy gúnyosan rám vigyorgott, kedvem lett volna felképelni.
-Csinos bugyi!-harapott az alsó ajkába. Kínosan húzogattam lefelé Adam pólóját magamon, hogy legalább a bugyim ne látszódjon ki.
-Nate??-kérdeztem.-Mi a fenét keresel itt?
-Hiányoztak a szüleid, meg az öcséd idióta viccei.-mosolyodott el. Hát igen, én és Nate régen legjobb barátok voltunk, sokszor járt nálunk, néha még akkor is amikor én nem voltam itthon. 
-Nathaniel!-kiabálta apám, majd odajött hozzánk. 
-Szia!-mosolygott Nate, majd megölelte.
-Mi újság Nate? Hol voltál? Hiányoztál.-vigyorgott apám. 
-Kanadában. De most már visszajöttem, örökre.-nézett rám egy szemtelen mosollyal az arcán. Mivel anyám is közeledett felénk, hogy üdvözölje Nate-t, én inkább leléptem. Mérgesen felfutottam a szobámba, majd becsaptam magam mögött az ajtót, amit Adam egyáltalán nem díjazott.
-Ezt nem hiszem el!-dühöngtem, majd az ágyra vetettem magam. 
-Mi történt?-morogta Adam a párnájába, majd felült. 
-Nate itt van.-mondtam halkan.
-Mi?-dörzsölte meg a szemét. Nem hiszem, hogy felfogta amit mondtam.
-Nate itt van!-gesztikuláltam.
-Mit keres itt?-nézett rám. 
-Nem tudom. Mondtam, hogy tönkre akar tenni. És....itt is megpróbálja.
-De mi nem hagyjuk, ugye?-vigyorgott.
-Imádom, hogy tudod mit akarok mondani.-nevettem, majd megcsókoltam. A csókunk kicsit elhúzódott, majd kopogásra lettünk figyelmesek. Elhúzódtam Adamtől, majd nyílt az ajtóm. 
-Ohh.....sziasztok!-mosolygott Nate.
-Menj a fenébe, jó?-morogtam, majd karba tettem a kezem. Nate szeme rögtön a melleimre kalandozott, ezért inkább magamra húztam a takarómat.
-Mi van már?-kérdeztem.
-Semmi.....csak mondani akartam, hogy a szomszédban leszek.
-A vendég szobában? Mondd csak, meddig szándékozol rontani a levegőt?
-Este lelépek, nyugi.-mosolygott. 
-Remek....
-Na nem zavarok, sziasztok!-mondta, majd becsukta maga mögött az ajtót. Én a fejemre nyomtam a párnám, ordítani kezdtem, és kapálózni a lábammal. Hát, igen, ebben a pillanatban fel tudtam volna robbanni konkrétan. Annyira nem így képzeltem el a hétvégémet. Adammel és a családommal akartam lenni, nem ezzel a felfújt hólyaggal. Legszívesebben most kilógatnám az erkélyen. Hisztimből Adam nevetése zökkentett ki. 
-Ne röhögj! Mindent el fog cseszni!-biggyesztettem le az ajkamat.
-Most beszéltük meg, hogy ezt nem hagyjuk. Ne viselkedj ilyen nevetségesen, gyere, alázzuk porig.-kacsintott, majd megcsókolt. Amint elhúzódott, felugrottam az ágyamból, majd felöltöztem. 
Ezt kaptam magamra: 
Megvártam, amíg Adam is elkészül, majd ahogy kilépett a fürdőből, elmosolyodott.
-Gyönyörű vagy poci!-mondta, majd nyomott egy puszit a homlokomra. Kimentünk a szobámból, majd le a lépcsőn egyenesen a nappaliba. 
-Dorka itt van Nate!-vigyorgott az öcsém.
-Fantasztikus!-mosolyogtam gúnyosan Nate-ra, ő pedig vissza rám. Kimentem az udvarra, majd a medencéhez mentem. Leültem a szélére, majd belelógattam a lábam. Bellus rögtön mellém jött, majd nyalogatni kezdte az arcomat. Nevetve megsimogattam, majd néztem Adamet, ahogy közeledett felém. Leült az egyik napágyra, megpuszilta a fejemet és megsimogatta Bellát.
-Ennél nagyobb seggfejjel még életemben nem találkoztam. 
-Nyal anyáméknak, mi?
-Igen. Borzalmas egy alak.-szinte köpte a szavakat. Hát igen, mind a ketten gyűlöljük. Pár perc múlva az öcsém Nate társaságában megjelent az udvaron.
-Tudjátok mit? Fürödjünk!-vigyorogtam, majd felálltam és felszaladtam a szobámba. Átvettem a bugyimat, utána pedig a melltartómmal szerencsétlenkedtem.
-Segítsek?-kérdezte Adam.
-Igen, köszi!-mosolyogtam magamban. Gyorsan bekötötte, én pedig lehuppantam az ágyra, és telefonoztam, míg ő is fel nem öltözött. Amikor elkészült, felugrottam a hátára, majd levitettem magam a lépcsőn, onnan pedig az udvarig futottam. Sikítva a medencébe vetette magam. A víz kellemes hőmérsékletű volt, de mégis kicsit fáztam. Ahogy feljöttem a víz alól, valakinek a karjai között találtam magam.
-Sziaaa!-vigyorogtam Adamre, majd megcsókoltam, Nate szeme láttára. Csak én, Adam, Nate és az öcsém fürödtünk, anyáék elmentek a TESCO-ba. 
-Hogy hívják az új barátnődet?-kérdeztem öcsitől, majd felszálltam Adam hátára. 
-Danielle.-mosolygott.
-Jajj, nagyon várom hogy megismerjem.-vigyorogtam.-Biztos kedves.
-Igen az. És képzeld, tegnap előtt hozott sütit is.
-Akkor apáék tuti bírják.-nevettem fel.-Kíváncsi vagyok!-mondtam, majd nyomtam Adam nyakára egy csókot. Óvatosan elmosolyodott, miközben hátrahajtotta a fejét és megcsókolt.
-Khm....szobára.-mondta Nate. 
-Fogd be, Archibald.-morogtam kelletlenül. Amióta itt van, nem csinált semmit, de még nincs vége a napnak, szóval......akármikor mondhat vagy tehet olyat, amivel a földre tapos. Hiszen szinte minden titkomat tudja. Teljesen ismer. Kivéve ugye azt az egy évet, amíg távol volt. De már biztos kiderített mindent. Ahogy látom, nem egy olyan ember, aki könnyen feladja. De nem tud érdekelni. Akármit csinál, én is tudok róla mindent, és bármit, bármikor felhasználhatok ellene. 
-Jól vagy?-zökkentett ki Adam a gondolataimból. Megráztam a fejem, majd elmosolyodtam.
-Igen, csak elgondolkoztam.-mondtam. Leugrottam a hátáról és felajánlottam, hogy vízi csatázzunk. Hát, abból annyi lett, hogy a végére már mind annyian fulladoztunk a víztől, ami az orrunkba ment. Kijöttünk a medencéből, majd Adammel lefeküdtünk egy nap ágyra, és betakaróztunk egy törölközővel.
-Nagyon fázok.-vacogtam. A fogaim is összekoccantak néha, és a bőröm libabőrös lett. Közelebb bújtam Adamhez, ő pedig átkarolt. Pár percig így feküdtünk, majd amikor az öcsém a slaggal lelocsolt, bementem.
-Idióta!-kiabáltam vissza még az ajtóból, majd felszaladtam a szobámba. Levettem magamról a bikinimet és az ágyba bújtam. Pont jókor, mert nyílt az ajtóm. 
-Adnál törölközőt?-jött be Nate.
-Nincs rajtam semmi....-sóhajtottam, mire szemtelenül elmosolyodott. Megforgattam a szemem, miközben magam köré csavartam a takarót. Kivettem egy törölközőt a szekrényemből, majd a kezébe nyomtam.
-Köszönöm.
-Nincs mit, elmehetsz!-mondtam. Hallottam, hogy felnevet, de nem érdekelt. Visszafeküdtem az ágyamba, majd pár másodperc múlva Adam lépett be az ajtón. 
-Végre már!-vigyorogtam. Felnevetett, majd odajött és leült az ágyamra.
-Nincs rajtam semmi...-mosolyogtam.-Nem csatlakozol?-fogtam meg a kezét. Kajánul elmosolyodott, majd nevetve lehajtotta a fejét. Beharaptam az alsó ajkam, miközben végignéztem, hogy megszabadul a vizes fürdő nadrágjától, majd bebújik mellém. Alighogy ezt megtette, ajkait az enyémekre tapasztotta. Az egyik keze a fenekemre csúszott, de mivel hideg volt, ezért előrébb tornáztam magam. Éreztem, hogy mellkasunk, hasunk, majd végül a lábaink is találkoznak. Lefektettem őt az ágyra, majd a combjain foglaltam helyet. Óvatosan elmosolyodott, miközben lehúzott magához és megcsókolt. Pár másodperc múlva maga alá fordított, én pedig felnevettem.
-Ne nevess!-mondta, majd csikizni kezdett.
-Hogy ne nevessek, amikor csikizel??-sikítottam.-Neee, hagyd abba!-nevettem. Picit abbahagyta, majd nyomott egy puszit a homlokomra, de utána megint elkezdte. Sikerült kimásznom alóla, majd az ajtóhoz szaladtam, de háttal neki. Hátra néztem, mire felnevetett. 
-Gyere vissza!-morogta.
-Nem akarok!-motyogtam.
-Akkor sajnos erőszakkal hozlak ide!-mászott ki az ágyból, majd felém közelített. Amikor kezei a derekamat érintették, gyorsan megfordultam, majd megcsókoltam. Felugrottam, lábaimat meg a dereka köré fontam. Amikor elhúzódtam, mosolyogva széttúrtam a haját, miközben homlokon pusziltam.
-Gonosz vagy! Most komolyan elcipeltetted magad ideáig?-kérdezte, én pedig halkan felnevettem. 
-Aha!-vigyorogtam, majd hagytam, hogy lefektessen az ágyamra. 
-Kívánlak kicsim!-morogta a fülembe. Dereka köré fontam a lábaimat, majd lerántottam magamhoz. Halkan felnyögött, majd puszilgatni kezdte a nyakamat.
-Most nem lehet pici! Eskü bepótoljuk!-mondtam, majd kimásztam alóla. Szomorú tekintettel vizslatott, amíg felöltöztem. Tudom hogy akarja, én is akarom, persze. De az öcsém, akármelyik pillanatban beronthat, Nate úgyszintén, a szüleim, meg ha jól hallom, pont most érkeztek meg. Megfésültem a hajamat, majd odamentem Adamhez. 
-Öltözz fel, és gyere, menjünk le!-mosolyogtam. Kiskutya szemekkel felnézett rám, mire felsóhajtottam.-Szívem, én is kívánlak! De most nem lehet! Anyáék megjöttek, Leslie és Nate is akármikor beronthatnak. 
-Rendben, megértem!-vigyorodott el. 
-Oki!-mosolyogtam, majd hagytam, hogy felálljon és felöltözzön. Gyorsan felkapkodta magára a ruháit, majd felhúzott az ágyról, megcsókolt, utána pedig lementünk a többiekhez.
-Na sziasztok!-mondtam anyáéknak.-Mit vettetek?
-Vacsihoz valót. Csinálok spagettit.-mosolygott anya.
-Öhm....oké.-mosolyodtam el, majd Adamhez mentem.
-Szegény csaj, tudod, mondtam, hogy randin ne együnk spagettit. Hát...ma este is beégek.-nevettem fel.-Meg valószínűleg a lány is.
-Nyugi, nem foglak kinevetni.
-Reméltem is.-mondtam, majd adtam egy csókot a szájára. Ő kiment apáékhoz beszélgetni meg sörözni, én pedig anyának segítettem. Ajj, remélem Nate nem mond semmi hülyeséget, és nem bassza el az estét....kitelik tőle. 
-Mit csináltatok amíg odavoltunk?
-Hát, fürödtünk a medencében, utána meg beszélgettünk, megszárítkoztunk, stb.
-Na az jó! Én megfőzöm a spagettit, te pedig csináld meg a szószt! Istenem, nem leszünk kész, 1 óra múlva jön Danielle!-idegeskedett Anya. Felrakta főni a tésztát, utána pedig felporszívózott az étkezőben meg a nappaliban, én addig megcsináltam a bolognai szószt, majd megterítettem. Kinéztem az ablakon, ahol láttam, hogy a fiúk beszélgetnek, nevetgélnek, söröznek, úgy hogy picit meg nyugodtam. 
-Csöngettek!-vigyorogtam, majd kimentem az udvarra. Leslie rám mosolygott, majd az ajtóhoz ment. Adam odajött hozzám, nyomott egy puszit a fejemre és kíváncsian vártuk, hogy ki lehet az öcsém új barátnője. 
-Szia!-mondta az öcsém, majd megcsókolta. Amikor elengedte, megláttunk egy gyönyörű, szőke hajú lányt.
-Dorka, Adam, Nate.....ő Danielle.-mosolygott. 
-Szia, Danielle Anderson vagyok!-lépett oda hozzám, majd megölelt és megpuszilt. 
-Szia, Dorina Marceau, Leslie nővére! Örülök, hogy megismertelek.-mosolyogtam. Nate-nek is bemutatkozott, majd amikor Adamhez lépett, elállt a lélegzete. 
-Úristen, Adam Lambert! Hatalmas rajongód vagyok, kérhetek egy autogramot??-ujjongott. Felnevettünk, majd Adam elmosolyodott. 
-Szia, Adam Lambert vagyok!-nyújtott neki kezet.
-Danielle Anderson!-rázott vele kezet, majd Adam megölelte. 
-Mire adjam az aláírást?-kérdezte Adam.
-Öhm....erre a papírra!-vigyorgott Danielle, majd Adam kezébe nyomott egy kis darab papírt. Ő aláfirkantotta, majd bementünk anyáékhoz.
Ő Danielle: 
-Anya, apa, megjött Danielle!-mosolygott Leslie.-És hatalmas Adam fan.-nevetett. 
-Igen!-mosolygott Dani. Apáék is üdvözölték, majd leültünk a vacsihoz. 
-Na és hol ismerkedtetek meg?-kérdeztem izgatottan, miközben szedtem magamnak a spagettiből.
-Hát, Danielle most jön majd a sulinkba, de itt lakik tőlünk nem messze, és a parkban találkoztunk.
-Ó, tehát akkor 9.-es leszel? 
-Igen!-mosolygott, majd neki láttunk a vacsinak.-És ti hol ismerkedtetek meg?-nézett felváltva rám és Adamre.
-Öhm...hát ez egy vicces sztori.-mosolyogtam.-A legjobb barátnőmmel, Vanival sétálgattunk a parkban, amikor Adam nekem jött. Bár akkor még nem ismertem.
-Hülye paparazzik.-morogta Adam az orra alatt, mire felnevettem.
-Igen, és aztán rá pár napra összefutottunk Chuck hoteljében, az aulában.-mosolyodtam el. 
-És nem is tudtad, hogy ki vagyok, látod, Dani rögtön felismert!-mosolygott Adam, én pedig kinyújtottam rá a nyelvemet. 
-Mesélj picit magadról!-mondta Nate.
-Hát, rendben. 15 éves vagyok. Öhm...New York-i, apám Darren Anderson, anyám Lily Woodsen. Szeretek lovagolni, saját lovam is van. Szeretek zenét hallgatni, a barátaimmal lógni és deszkázni.
-Akkor tuti ezzel loptad be az öcsém szívébe magad.-nevettem.
-Ezzel is!-mondta Leslie, majd nyomott Dani arcára egy puszit.
-Na és Nate, veled mi újság New Yorkban?-kérdezte apám. 
-Semmi különös. Múlt héten, azt hiszem akkor volt, 2 lányt bedrogoztak az egyik klubban.-mondta Nate, mire én félrenyeltem az üdítőm. Adam, miközben a hátamat veregette, gyilkos pillantásokat vetett Nate-re.
-Úristen, kik voltak azok?-kérdezte rémülten az anyám. 
-Ti nem is tudjátok??-kérdezte Nate meglepetten. Persze, mint hogyha annyira meg lenne lepve....
-Öhm...mi lenne, ha ezt a témát ejtenénk és inkább másról beszélgetnénk?-kérdezte Adam, hátha el bírja terelni a figyelmet a témáról, de ahogy láttam, nem nagyon jött össze neki.
-Nem, Nate, kik voltak azok?
-Erről Dorina bővebben is tudna mesélni szerintem.-nézett rám egy gonosz mosollyal. Az egész családom, és még Danielle is kíváncsian fürkésztek.
-Engem és Vanit drogoztak be....-nyögtem ki kis idő múlva. Anyám a szája elé kapta a kezét, majd láttam, hogy egy könnycsepp gördül végig az arcán. Felálltam az asztaltól, majd felszaladtam a szobámba. Becsaptam magam mögött az ajtót, majd lerogytam az ágyamra és sírtam. Nem tudom, Nate hogy lehet ennyire aljas. Tudtam, hogy valamit fel fog használni ellenem, de hogy ezt elmondja.....
-Jól vagy?-jött be pár pillanat múlva Adam. Éreztem, hogy lesüpped mellettem az ágy, majd átkarol. Tovább szipogtam, ő pedig megszólalt.
-Nate próbált védekezni, hogy "ő csak azért mondta el, mert ezt minden szülőnek tudnia kell". De most készül lelépni. Nyugi, nem lesz semmi baj.
-Most Danielle egy drogos ribancnak tart, apám meg anyám tuti hatalmasat csalódtak bennem.-zokogtam, majd mellkasára hajtottam a fejem.
-Semmi ilyesmiről nincs szó. Figyelj, ha Nate lelép, menjünk le és tisztázzátok, rendben?-tolt el magától, majd elmosolyodott.
-Adj egy zsepit kérlek!-mutattam a kis asztalomra. Miután kifújtam az orrom és megtöröltem a szemem, megpróbáltam lenyugodni. 
-Oké?-emelte fel az állam.
-Oké.-mondtam, majd hagytam, hogy adjon egy rövid csókot.
-Megnézzem, hogy mi a pálya?-kérdezte, mire egy aprót bólintottam. 

*Adam szemszöge*

Kimentem a folyosóra, majd a vendégszoba felé vettem az irányt. 
-Gratulálok seggfej, sikerült elcseszned az estét!-mondtam Nate-nak.
-Szerintem ezt tudnia kell a szülőknek. Semmi hátsó szándékom nem volt vele.
-Igen, és ezt higgyem is el...-morogtam.-Lépj le, és hagyd békén Dorkát örökre, értve vagyok?-mondtam sejtelmes hangon, mire halkan felnevetett.
-Majd kiderül.-ment el vigyorogva mellettem, majd lement a lépcsőn. Hülye bunkó. Amikor hallottam, hogy elhajt a kocsijával a ház elől, bementem Dorkához.
-Gyere, lelépett.-mosolyogtam. Felállt az ágyról, majd odasomfordált hozzám.-Nem lesz semmi baj!-öleltem magamhoz. Előre engedtem, majd lementünk a lépcsőn. Mariann, a két Leslie és Danielle a nappaliban ültek. Odamentünk hozzájuk, majd leültünk a kanapéra.
-Tudhatnánk, hogy mi történt?-kérdezte mérgesen Leslie. Tudom, hogy csak aggódik a lányáért, de nem kéne haragudnia rá.
-Hát....az egyik divat bemutató után, Vanival elmentünk bulizni. Ott 2 fiú meghívott minket egy italra, és....ennyire emlékszem.
-Elmesélhetem bővebben?-kérdeztem óvatosan, mire Mariann könnyes szemekkel bólintott.-Éppen Chuckkal ültünk a limójában, amikor megcsörrent a telefonom. Egy Norah nevű lány hívott Dorka telefonjáról, hogy megtalálta a 2 ájult lányt a klubban. Chuckkal azonnal odamentünk, és hazahoztuk a lányokat. Rosa leápolta őket, másnap már szinte nem is volt semmi bajuk, hál Istennek.-simítottam meg Dorka hátát. 
-Úristen...-mondta Dani.-Nagyon sajnálom az egészet.-mondta, majd megölelte Dorkát.
-Kislányom, mért nem mondtad el?-kérdezte Mariann, miközben a lánya mellé ült és megfogta a kezét.
-Mert....nem tudtam, hogy mondjam el, és hogy mit fogtok hozzá szólni. Ne haragudjatok rám kérlek!-könyörgött az én kis szerelmem, könnyes szemekkel. Nagyon rossz volt így látni. 
-Nem haragszunk kislányom! De remélem megtanultad a leckét, és soha többé nem fogadsz el senkitől semmit.-mondta az idősebb Leslie.
-Nem, persze hogy nem!-tiltakozott.-És amikor tehetem Adammel megyek.
-Rendben, akkor ezt tisztáztuk. Szeretünk és féltünk kislányom, tudod!-ölelte át Mariann, majd az apja adott neki egy puszit és megölelte. 
-Igen tudom, és én is titeket!-mosolygott Dorka, majd kifújta az orrát és megtörölte a szemét.
-Gyerekek, lassan 10 óra lesz, gyerünk aludni!-adta ki a parancsot Leslie.
-Danielle te itt alszol?-kérdezte Mariann.
-Nem, anyáéknak megígértem, hogy 10-re otthon leszek, úgyhogy indulok is!
-Oké, hazakísérlek.-mondta az ifjabb Leslie.
-Köszönöm a vacsorát Mariann és Leslie! Hamarosan találkozunk.-ölelte meg és puszilta meg őket.
-Mi köszönjük, hogy eljöttél.-mosolyogtak.
-Örülök, hogy megismertelek Dorka! És ne félj, titok marad!-mosolygott, majd őt is megölelte meg megpuszilta.
-Én is örülök, hogy megismertelek! És köszönöm!-vigyorgott Dorka
-Adam, gyorsan még csinálsz velem egy képet?-állt be mellém. Lehajoltam hozzá, majd megvártam, míg elkészül a kép.
-Örülök, hogy megismertelek Adam. És köszi a képet is meg az autogramot is.
-Nincsmit, én is örülök!-mondtam, majd visszaöleltem meg vissza pusziltam.
-Sziasztok, jó éjt!-mondta, majd kilépett a kapun.
-15 perc és jövök!-mondta Leslie, majd elindultak Daniellel.
-Jó éjt Anya és Apa!-ölelte meg Dorka a szüleit.
-Jó éjt!-mondtam.
-Nektek is!-mosolyogtak, majd beültek a nappaliba TV-t nézni. Dorkával felszaladtunk az emeletre, onnan pedig a szobájába mentünk. 
-Lefürdök, jó?-kérdezte. Rögtön 100 kép futott át az agyamon, hogy milyen dögös lehet fürdés közben. Néztem, ahogy elővesz egy pólót a táskámból, meg egy apró bugyit a szekrényéből, és a törülközőjét, majd összefogja a haját.
-Jövök én is!-vigyorodtam el, mire rám nézett.
-Oki!-vigyorgott. Én is elővettem egy bokszert meg egy törülközőt, majd Dorkával bementünk a fürdőbe. Felültettem a pultra, lekapkodtam a róla a ruháit, miközben csókolóztunk. Leugrott, majd segített megszabadulni a fölösleges daraboktól. 
-Gyere baby!-húzott maga után a zuhany kabinba. Megnyitottuk a vizet, ami a nyakunkba zúdult, miközben csókolóztunk. 
-Szeretlek!-húzódott el.
-Én is!-mosolyodtam el. Elkezdtünk ténylegesen fürdeni, majd pár perc múlva már a kabin előtt fagyoskodtunk. Gyorsan magunkra csavartuk a törölközőt, fogat mostunk, majd bementünk a szobába.
Dorka levette magáról a törölközőjét, majd öltözni kezdett. Én tátott szájjal néztem végig a jelenetet. Nagyon dögös volt. Legszívesebben le hámoztam volna minden ruhadarabot.
-Minden oké?-ült az ölembe. Alsó ajkába harapott, majd elmosolyodott. Én is elmosolyodtam, majd megcsókoltam. 
-Mit csináljunk?-kérdeztem, miközben a füle mögé túrtam a haját. 
-Hmm....mit szeretnél?-kezdte el csókolgatni a nyakamat.
-Ne kínozz kérlek!-morogtam halkan. Felnevetett, majd kiszállt az ölemből és elterült az ágyon. Végig simítottam a hasán, miközben soroltam a film neveket, amiket megnézhetnénk.
-Barátság extrákkal?
-Az jó!-ült fel, majd bepötyögte a laptopba. Bekapcsoltuk a filmet, de Dorka szinte azonnal le is állította.
-Gyere, csináljunk popcornt!-vigyorgott.
-Muszáj nekem is lemennem?-sóhajtottam fel.
-Igen, félek egyedül, megerőszakol a rézfaszú.-mondta, de a végét ő is elnevette.
-Gyere te rézfaszú!-nevettem fel én is. Halkan kimentünk a folyosóra, majd egymásba karolva lementünk a lépcsőn.
-Hmm, majd én leszek a rézfaszúd!-morogtam, mire felnevetett.
-Ilyen dögös rézfaszút se láttam még!-kacsintott, majd berakta a popcornt a mikróba. A szememet végig rajta tartottam, amíg figyeltem, hogy keres talált a popcornhoz. Kivettük a popcornt a mikróból, és félve kibontottuk.
-Nem égett le!-nevettem, majd lepacsiztunk, utána pedig hagytam, hogy Dorka megcsókoljon.
-Holnap elmegyünk gyrosozni meg sétálni?-kérdezte, miközben kiöntötte a tálba a kukoricát. 
-Persze, elmehetünk. Csak te meg én?
-Aha.-vigyorodott el. Felmentünk a lépcsőn a kukoricával a kezünkben, majd miután elkényelmesedtünk a meleg és puha ágyban, bekapcsoltuk a filmet.

Körülbelül a felénél járhattunk, amikor Dorka megszólalt.
-Ne stíröld Mila-t!-mondta, majd eltakarta a szemem. Felnevettem, majd lefejtettem a kezeit a szememről.
-Téged szeretlek csak!-mondtam, majd megcsókoltam.
-Akkor se!-mosolygott, majd a hajamba túrva újra megcsókolt. Annyira kívántam. De tudom, hogy nem lehet, félek, hogy a szülei vagy az öccse meghallaná. Nem akarok Dorkának se kellemetlenséget, meg azt se akarom, hogy az első találka után leírjanak. Úgyhogy ki kell bírnom. Tovább néztük a filmet, de meg mondom őszintén, hogy annyira nem kötötte le a figyelmemet. Dorkával ellentétben. Másra se tudtam gondolni, mint a puha, citrom illatú hajára, a gyönyörű szemeire, bájos arcára, dögös alakjára, édes csókjára, kedves hangjára. 
-Minden oké?-hajolt elém, majd nyomott a számra egy puszit.
-Igen, persze. Szeretlek.-mosolyodtam el. 
-Én is!-mondta. Miután vége lett a filmnek, kikapcsolta a laptopot, leoltotta a lámpát, majd bebújt mellém. Szorosan magamhoz öleltem, mire felsikított.
-Neee, megfulladok!-nevetett, én pedig elengedtem.-Bolond!-mondta, majd nyomott egy puszit a mellkasomra. Felemeltem a fejét, majd megcsókoltam. 
-Holnap akkor elmegyünk gyrosozni?-húzódott el.
-Aha!-mondtam, majd újra megcsókoltam.
-Aludjunk.-fordult meg, így háttal feküdt nekem.-Jó éjt pici!
-Neked is, szerelmem!-öleltem át, majd nyomtam a hajába egy puszit.

1 megjegyzés: